50 év tapasztalat a biztonsági ülésekkel

A norvég BeSafe AS céget egy kis faluban Krøderen-ben alapították. Ez a cég 1963 óta fejleszt biztonsági autósüléseket.

50ev

50 ÉV KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

Mára a BeSafe-nek nemzetközileg elismert hírneve van, amelyet az innovatív biztonsági gyermekülésekkel vívott ki magának, és már 40 országban jelen van. 50 évnyi kutatás és fejlesztés hozta meg ezeket az eredményeket.

Ma a tesztjeinket a németországi ADAC laboratóriumában végzik, mivel az ADAC állította fel az Európában legszigorúbb kritériumrendszert az ütközési tesztekhez.

 

crashtest

A BeSafe folyamatosan arra fókuszál, hogy fejlessze az innovatív termékeit, és még biztonságosabbá tegye a gyermekek utazását. Minden termékünket extrém teszteknek vetjük alá, ezzel biztonsítjuk a kiemelkedő minőséget.

INNOVÁCIÓ A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT

A BeSafe sok éve tagja a nemzetközi bizottságoknak, amelyek kidolgozzák és jóváhagyják az új szabványokat. Ezzel együtt folyamatosan követjük és elemezzük a trendeket, és ennek megfelelően fejlesztjük és alakítjuk üléseinket.

Például tanulmányok mutatják, hogy oldalirányú ütközésnél a súlyos fej- és nyaksérülések vannak túlsúlyban, ezért fejlesztettük ki az egyedülálló tulajdonsággal rendelkező BeSafe iZi Up X3 Fix ülést: oldalsó ütközésnél az ülés kagylója elfordul, így a gyermek lényegesen nagyobb védelmet kap. Ez a BeSafe egyik szabadalmaztatott innovációja.

A célunk az, hogy ne sérüljön meg több gyermek súlyosan közúti balesetekben.

50 ÉV TAPASZTALATA

 

A BeSafe részt vesz a nemzetközi kutatásokban.

This entry was posted in Hírek. Bookmark the permalink.


Hozzászólások lezárva.